De gratis tekstchecklist is voor iedereen die weleens twijfelt over zijn tekst.

 

Met zes veelvoorkomende taalfouten, een handig ezelsbruggetje, twee experttips en de ultieme redacteurstip voor Word is het een onmisbare tool voor iedereen, met of zonder taalstress.

 

Wil jij ook zo’n handige tekstchecklist? Vul dan snel het formulier in en dan heb je hem gelijk in je mailbox!

 

Post jij veel op social media, verstuur je vaak een nieuwsbrief of blog je je een slag in de rondte en zou je het wel wat professioneler aan willen pakken? Twijfel je weleens of jouw teksten wel de juiste boodschap overbrengen? Of ze nou écht converteren? En wacht je smachtend op het moment dat je na het versturen van je tekst hordes enthousiaste klanten op je af ziet komen? Kortom: kunnen jouw teksten wel een taalboost gebruiken? Dan heb ik de ideale actie voor jou!

Speciaal voor ondernemers die van hun bedrijf een succesverhaal willen maken, heb ik een een aantal producten waarmee je in no-time killer captions hebt. Denk aan captionstrippenkaarten of het Social Strategiegesprek. Ideaal als je graag meer klanten wilt aantrekken en gewoon een beetje wil gaan genieten van het ondernemersleven!

Nu snap ik dat je misschien nog een beetje twijfelt of je dit wel nodig hebt, misschien is schrijven voor jou een fluitje van een cent, heb je stiekem gewoon een grote taalknobbel en schrijf je zelf al kneitergoede teksten! Maar misschien ook niet, en daarom heb ik iets heel leuks bedacht: de gratis mini-check-up.

Met deze mini-check-up kijk ik gratis drie posts, een blogpost óf een nieuwsbrief van je na en laat ik tijdens een giga-waardevol strategiegesprek weten wat je nog kunt verbeteren aan je teksten, zodat je voortaan met het grootste gemak iedere klant om je vinger windt.

Lijkt dit je wat? 

 

Vul dan vandaag nog onderstaand formulier in, zodat we snel aan de slag kunnen om jouw social media-account, weblog of nieuwsbrieven naar een hoger niveau te tillen en jou een voorsprong kunnen bezorgen op je (online)concurrenten. Wie wil dat nou niet?!

Het e-mailadres zal niet aan derden worden verstrekt en zal niet worden gebruikt voor spam en/of andere commerciële doeleinden.
finetuningyourstory.com dot copywriter redacteur taal

Enthousiast geworden en wil je vaker een mini-check-up?

Helaas, je kunt maar één keer meedoen aan de gratis mini-check-up. Bedenk dus goed wat je wilt dat ik nakijk: drie social mediaposts, een nieuwsbrief of een blogpost. 


Wat kijk ik voor je na?

Je bepaalt zelf welke posts, nieuwsbrief of blogpost ik nakijk. Wanneer je voor de optie ‘social mediaposts nakijken’ hebt gekozen, maar niet hebt aangegeven welke drie posts ik moet nakijken, kies ik zelf drie posts uit die mij geschikt lijken om na te kijken.


Hoe lang duurt het voordat je van mij een reactie krijgt?

Binnen een week na aanmelding krijg je van mij een uitnodiging voor een Zoom-meeting waarin we je tekst(en) gaan bespreken. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. 


Wat doe ik met je gegevens?

Met je gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan, je naam, e-mailadres en teksten zal ik niet met anderen delen. 


Je zit nergens aan vast!

Na deelname aan de mini-check-up zit je nergens aan vast. Je bent niet verplicht andere diensten af te nemen. Al zou ik dat natuurlijk wel heel leuk vinden 😉