Social mediastrippenkaarten voor supervette captions

Iedereen heeft het er maar over dat social media zo belangrijk is, dat ze ál hun klanten via de socials binnenhalen, zo leuk! Maar ondertussen zit jij uren te zwoegen op die ellendige captions. Je hebt geen idee wat je erin moet zetten en je vraagt je steeds meer af of mensen eigenlijk wel snappen wat je bedoelt. Een ding weet je wél zeker, captions schrijven is niet het leukste dat social media te bieden heeft. 

Maaaaar, de redding is nabij, want ik heb namelijk dé oplossing voor jou: de social mediastrippenkaart! Vanaf nu kan jij lekker achterover gaan hangen, en genieten van het ondernemersleven

Hoe werkt het?

Heel simpel. Als ik jouw bestelling voor een strippenkaart binnenkrijg, maak ik een afspraak met je om jouw bedrijf en jouw ideeën te bespreken. Dat kan over de mail, maar we kunnen ook (video)bellen of een koffie gaan drinken. Op die manier krijg ik namelijk een beetje een beeld van hoe jij bent en waar jouw bedrijf voor staat en dat zorgt ervoor dat ik teksten kan schrijven die perfect bij jou en jouw bedrijf passen. 

Daarna stuur jij mij je teksten, onderwerpen of ideeën op en daar maak ik dan een caption van waar jij blij van wordt!

Wie wil dat nou niet?!

Twijfel je nog een beetje? Neem dan een tester of kijk eens bij mijn Gratis Mini-Check-Up

S-strippenkaart - Captions schrijven

Voelt het schrijven van je captions als Groundhog Day? Het houdt nooit op en je komt iedere keer maar een millimeter verder met je tekst? Je bent niet de enige! Met deze strippenkaart zijn al je captionstruggles over.

Het uitbesteden van je captions lijkt misschien iets wat alleen de grote bedrijven doen, maar niets is minder waar! Ook voor ondernemers zoals jij is het een reuzegoed idee en al heel veel ondernemers zijn jou voorgegaan. 

Het bespaart je namelijk niet alleen veel tijd, je bent ook verzekerd van een pakkende caption die jouw verhaal weet over te brengen. Eigenlijk net alsof je hem zelf hebt geschreven, maar dan zonder de schrijffrustraties. 

Het is ideaal! 

Tsja, we weten het allemaal: een taalongelukje zit in een klein hoekje.

Heb je net die leuke foto op Instagram gedeeld, krijg je binnen een paar uur een berichtje (of erger: meerdere berichten …) dat er een taal- of typefout in je tekst staat. Shit, ‘ik wordt’ is dus toch zonder -t.

Heb je de dt-regels wel onder de knie maar vind je het soms toch lastig om een mooi geheel van je caption te maken? Of heb je het idee dat je zinnen niet lekker lopen, dat ze langdradig zijn of gewoon niet duidelijk genoeg? Ook dan is deze strippenkaart heel handig voor jou! 

R-strippenkaart - Captions redigeren

Schrijf je met veel plezier je eigen captions bij je social mediaposts, maar twijfel je over je taalskills of zou je je captions graag wat pakkender willen? Dan is deze strippenkaart ideaal voor jou.

"Jane... Jane is een woordenmagiër. Zij maakt hele kunstwerken uit woorden. Samenwerken met Jane is een van mijn beste keuzes in het ondernemerschap tot nu toe. Ze begrijpt je, ze hoort je, ze is ontzettend lief en ze tovert jouw kern en passie om tot de meest leuke, serieuze, grappige en lachend-over-de-grond-rollende-teksten. Die ook echt werken én converteren. Bij de eerste tekst was het meteen raak. Ik kreeg allemaal leuke comments, likes en berichtjes. Mensen, Jane is de tekstqueen waar je op hebt gewacht. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder op social media als het aankomt op mijn posts. En de teksten zijn ook geweldig toe te passen op je website!"
Kopie van Kopie van Kopie van CKX logo klein 500x500 transparant
Fleur de Koning
Strictly Design

Om te beginnen

Iedere door mij nagekeken of geschreven post kost één strip.

Wanneer begin ik aan je posts?

De diensten vangen pas aan nadat de betaling van de strippenkaart is ontvangen.

Extra korte en extra lange posts

Extra korte posts kosten een halve strip. Onder ‘extra korte post’ wordt verstaan: iedere post van minder dan 35 woorden (excl. de hashtags).

Extra lange posts kosten twee strippen. Onder ‘extra lange post’ wordt verstaan: iedere post van meer dan 250 woorden (excl. de hashtags).

Hoe lang wordt een door mij geschreven post?

Bij een S-strippenkaart schrijf ik standaard een post tot ongeveer 250 woorden. Wil je een extra korte of extra lange post? Geef dat dan van tevoren aan.

Revisieronde
Bij een strippenkaart kun je gebruikmaken van één revisieronde, dat wil zeggen dat ik nadat ik jou de caption(s) voor je post(s) weer heb teruggestuurd, ik op jouw verzoek nog eenmalig aanpassingen kan doorvoeren.

Geen verplichting om elke post door mij te laten doen
Wanneer je een strippenkaart afneemt, ben je niet verplicht elke opeenvolgende post door mij te laten nakijken of schrijven. Je bent geheel vrij in de verdeling van het gebruik.

Hoe zit het met de tester?
Een tester is extra voordelig geprijsd en kan maar eenmaal per jaar worden afgenomen. Aan een tester zijn geen verdere verplichtingen verbonden. Je bent niet verplicht andere diensten af te nemen.

Geldigheid

– Tester: twee weken geldig vanaf datum aanvraag.
– 5-strippenkaart: drie maanden geldig vanaf aankoopdatum.
– 10-strippenkaart: zes maanden geldig vanaf aankoopdatum.
-15-strippenkaart: zeven maanden geldig vanaf aankoopdatum.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Op deze strippenkaarten zijn mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.