Diensten en tarieven

Ben jij er ook klaar voor om jouw verhaal om te toveren in een goede en pakkende tekst? Dan ben je op het juiste adres aanbeland! En laten we dan maar meteen met de deur in huis vallen en het over geld gaan hebben. Altijd leuk.

Per opdracht kijk ik wat jij precies zou willen en of er al een bestaande tekst is of dat je wil dat ik de tekst helemaal voor je schrijf.

Bij een bestaande tekst is het meestal zo dat ik die nakijk op taal- en typefouten en eventueel zinnen wat aanpas of wat schuif met zinnen en alinea’s. Dan valt het onder redigeren en reken ik het redigeertarief. Soms komt het echter voor dat een bestaande tekst eigenlijk helemaal aangepast moet worden en dat ik de tekst volledig moet herschrijven. In dat geval zie ik het als tekstschrijven. Uiteraard kunnen we de verschillende opties voorafgaand aan de opdracht uitgebreid bespreken!

joehoe, maar wist je dat ik ook heel handige heel interessante superfantastische pakketten heb?

Snelle ScriptieCheck

Met mijn snelle check op taal- en typefouten haal ik de meeste foutjes eruit. 

Ideaal als je dicht tegen je deadline aanzit of als je van jezelf weet dat je af en toe wat meer moeite hebt met de taalregels (of gewoon een beetje slordig bent). 

Vind je het lastig om een (grote) tekst te schrijven? Heb je hulp nodig met je zinsopbouw en/of je structuur? Of heb je vaak wat moeite met de Nederlandse taal? Dan is het misschien een beter idee om je hele scriptie door mij te laten redigeren, want dat kan ook altijd!

AL VANAF

34

scripties:

tot 10.000 woorden …………. 34

10.000-22.000 woorden …. 64

22.000-40.000 woorden …. 94

De Webtekst-Booster

Heb je een mooie* website, maar loop je een beetje vast met je tekst? Heb je het idee dat je veel meer zou kunnen halen uit je product of dienst, maar weet je niet hoe? 

Met de WebtekstBooster zorg ik ervoor dat je een heldere en pakkende tekst krijgt die helemaal bij jou past, zodat jij precies de doelgroep aanspreekt die je wilt bereiken. Het resultaat? Websitebezoekers die even enthousiast zijn over jou en/of jouw product als jijzelf!

*dit aanbod geldt overigens ook voor lelijke websites hoor, ik maak geen onderscheid.

Voor de kleine investering van:

447

(excl. btw)
 
 
In dit pakket pak ik de tekst van één pagina van je website aan, bijvoorbeeld die van je homepage, landingspagina of salespagina. Wil je meer pagina’s? Kijk dan bij de WebtekstBooster XL of stuur me een bericht om de opties te bespreken.

De Webtekst-Booster XL

 

Je bent er helemaal klaar voor: je aanbod is afgestemd op je perfecte klant, met je branding wind je iedereen om je vinger en je weet dat jouw product de wereld gaat veroveren! Er staat alleen nog één klein dingetje op je ondernemers-to-do-lijstje, en dat zijn supergoede teksten voor op je website.

 

I’ve got your back, want met de WebtekstBooster XL zorg ik ervoor dat je hele website wordt voorzien van SEO-vriendelijke teksten die precies bij jou en jouw bedrijf passen, zodat jij binnen no-time jouw ideale klant bereikt. 

 

Nu voor:

 

1997

(excl. btw)
 
 
 
 
In dit pakket schrijf ik alle teksten voor je website, met een maximum van acht webpagina’s. 
 
Een intakegesprek en een revisieronde zijn inbegrepen. 

De Stressvrije Nieuwsbrief

 

Is het schrijven van je nieuwsbrief je maandelijkse pijnpunt? Zou je het liefst willen dat een team van nieuwsbrief-elfjes je mailing op magische wijze voor je fixt? Wil jij je bedrijf heel graag laten groeien, maar dan zonder die irritante nieuwsbriefstress? 

 

Dan heb ik de ultieme oplossing voor je, want met mijn Stressvrije Nieuwsbrief-service hoef je nooit meer te worstelen met kopjes, teksten en onderwerpregels en tover jij je leads binnen no-time om in klanten.

 

De Stressvrije Nieuwsbrief-service is inclusief strategiegesprek, opmaak in jouw e-mailmarketingsysteem en revisieronde.

 

Per nieuwsbrief:

 

187

(excl. btw)

Voor jou heb ik ook wat leuks! Post je namelijk vaak op social media, maar voelt het schrijven van de captions als een eeuwigdurende struggle? Krijg je van je volgers vaak te horen dat er taal- of typefoutjes in je teksten staan? Dan heb ik de perfecte oplossing voor jou! 

Pick-my-brain-sessie

Wil je even lekker sparren en brainstormen met een social media-expert? Dat kan! Tijdens een Pick-my-brainsessie beantwoord ik al jouw vragen, zodat jij kan gaan knallen met je socials. 

S-strippenkaart - Captions schrijven

Voelt het schrijven van je captions als Groundhog Day? Het houdt nooit op en je komt iedere keer maar een millimeter verder met je tekst? Je bent niet de enige! Met deze strippenkaart zijn al je captionstruggles over.

Enthousiast geworden of wil je liever eerst meer informatie ontvangen?